Skrotpris på 1 time
info@skrotbileksperten.dk
50 14 03 84

Information omkring skrotpræmie

Få et uforpligtende tilbud

Vi ved, hvor vigtigt beløbet for din bil er, når den skal skrottes. Det kan være, pengene skal bruges som udbetaling til en ny bil, til at afvikle gæld, til at forsøde tilværelsen lidt eller noget helt fjerde. Vi blander os naturligvis ikke i, hvad du vælger at bruge pengene til, men vi sørger for, at du får den højest mulige skrotpræmie for din bil.

Hvis du henvender dig til os via vores kontaktformular eller ved at ringe på 50 14 03 84, så tager vi en ganske gratis og uforpligtende snak omkring lige præcis jeres bil. Herefter giver vi et tilbud på, hvad jeres bil kan indbringe i skrotpræmie.

Skrotpræmie på bilen

Hvad er skrotpræmien?

Når spørgsmålet “Hvad er skrotpræmien?” bliver stillet, er det ofte ift. hvad minimumssatsen er. Hvis man læser på borger.dk, kan man se, at du har; “ret til en skattefri skrotningsgodtgørelse på 2.200 kr.” Skrotningsgodtgørelsen er blot et andet udtryk for det, mange vil kalde skrotpræmie.

Der gemmer sig dog ofte lang flere penge i din gamle bil, hvis du blot får de rigtige til at håndtere den. Størstedelen af biler har en masse gode reservedele, som giver en højere skrotpræmie.

Hvad har indflydelse på skrotpræmien?

Når vi vurderer din bil, er der en række parametre, der har indflydelse på, hvad din bil er værd. Det er altid en individuel vurdering af bilen, for at finde frem til den rigtig skrotpræmie, men herunder kan du læse lidt om de ting, der afgør værdien.

Nyprisen

Det har naturligvis en stor indflydelse, hvor dyr en bil det har været fra starten af. Hvis du skrotter en dyr Audi, vil den som udgangspunkt kunne indbringe en højere skrotpræmie, end hvis du skrotter en billig minibil.

Alder/Årgang

En bil mister meget værdi, desto ældre den bliver – fordi selve bilen og dens reservedele bliver mere slidt med tiden. Det kan dog være en stærkt formildnende omstændighed, hvis der er skiftet nogle af de større bildele inden for den seneste tid.

Stand

Hvis du passer godt på din bil, vil du også opretholde en langt højere skrotpræmie. Ved at passe godt på bilen (køre den pænt, overholde service etc.), forlænger du levetiden på reservedelene – og på den måde gør dem mere værd.

Mærke

Der er både nogle mærker, som generelt lavere dyrere biler og nogle mærker, hvor der er særligt mange biler. Eksempelvis er Audi, BMW og Volkswagen kendt for at lave forholdsvis dyre biler som man samtidigt ser mange af på de danske veje. Derfor vil disse biler ofte også indbringe en høj skrotpris.

Model

Modellen siger naturligvis endnu mere end mærket (navnligt hvis vi også kender årgangen/alderen). Kender vi modellen og årgangen på din bil, kan vi hurtigt komme tæt, hvad skrotpræmien er.

Skrotpræmie på gammel bil

Sådan får du din skrotpræmie

Hos Skrotbileksperten.dk tilbyder vi, at du får pengene udbetalt kontant. På den måde kan du få pengene med det samme, så du kan bruge dem på lige præcis det, som du har brug for. Vi kan naturligvis også tilbyde udbetalinger på andre måder. Hvis du har en konkret forespørgsel, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

Ring på 50 14 03 84 Kontakt os