Skrotpris på 1 time
info@skrotbileksperten.dk
50 14 03 84

Skal vi afhente din skrotbil i Roskilde?

Selvom vi holder til i Hovedstadsområdet, så afhenter vi skrotbiler på hele Sjælland — dette indkluderer naturligvis også Roskilde. Vi har over 10 års erfaring i branchen og har derfor afhentet tusindvis af biler til skrot. Vores service er derfor i top, vi er effektive og sørger desuden for en gnidningsfri proces, hvor alt arbejdet er overladt til os. Ønsker du afhentning af din skrotbil og befinder den sig i Roskilde? Så tøv ikke med at kontakte os — vi kan sagtens hjælpe dig.

Vi afhenter inden for kort tid

Hos Skrotbileksperten er vi helt med på, at bortskaffelsen af gammel bil blot er noget, som gerne må kunne overstås hurtigt. Derfor arbejder vi effektivt og afhenter dit køretøj i Roskilde så hurtigt som muligt. Vi er selv beliggende i Hvidovre og holder derfor til blot 30 km. fra dig.

Byens bedste skrotpræmie

Uanset hvilket mærke og hvilken årgang din er bil er fra, så kan vi hjælpe dig. Vi tager nemlig imod alle skrotbiler. Alle skrotpræmier prisfastsættes ud fra en række faste parametre. Således sikrer vi, at du altid får en fair pris for din gamle bil.

Ring på 50 14 03 84 Kontakt os