Skrotpris på 1 time
info@skrotbileksperten.dk
50 14 03 84

Afhentning af skrotbil i Rødovre

Hos Skrotbileksperten er vi blandt de førende autoophuggere i Hovedstadsområdet. Uanset hvor du på Sjælland du bor, kan vi hjælpe dig med bortskaffelsen af din skrotbil. Vi afhenter blandt andet skrotbiler i Rødovre. Gennem vores mange år i branchen har vi hentet et utal af skrotbiler i Rødovre og omegn. Ønsker ud en gratis bilvurdering eller skal vi blot aftale en tid for afhentning? Så kontakt os i dag på telefon: 50 14 03 84 eller via kontaktformularen her på siden.

Hurtig afhentning af din bil

Vi arbejder hurtigt og effektivt. For os er det en værdi, at vi omgående kan frigøre dig fra din skrotbil, så du ikke længere skal tænke på den. Til daglig holder vi til i Hvidovre, hvorved vi befinder os i nabobyen til Rødovre. Derfor kan vi forholdsvis hurtigt hjælpe dig af med din skrotbil. Vores service er i top og vi lover, at processen vil gå som smurt. Når du vælger os, sørger vi nemlig både for afhentning af din skrotbil i Rødovre samt afbestilling af dine nummerplader.

Vi garanterer høj skrotpræmie

Uanset hvilket køretøj du ønsker at skrotte, kan vi være dig behjælpelig. Vi tager nemlig imod skrotbiler af alle mærker og årgange. Med over 10 års erfaring i bagagen, har vi stor erfaring med vurdering og prisfastsættelse af skrotpræmier. Dette gøres altid ud fra en række faste parametre. Hvis du ønsker det, kan vi udbetale din skrotpræmie kontant, når vi afhenter din skrotbil i Rødovre.

Ring på 50 14 03 84 Kontakt os