Skrotpris på 1 time
info@skrotbileksperten.dk
50 14 03 84

Vi afhenter din skrotbil i Helsingør

Er du bosiddende i Helsingør eller omegn og ønsker du hjælp til bortskaffelse af din skrotbil? Så kan vi hos Skrotbileksperten hjælpe dig. Vi tilbyder gratis bilvurdering af din skrotbil, så du kan få mest muligt ud af dit gamle køretøj. Vi har over 10 års erfaring i branchen og tør godt garantere dig sublim service, effektivt arbejde og en fair skrotpræmie. Kontakt os i dag via kontaktformularen eller på telefon: 50 14 03 84 for at høre mere.

Hvor hurtigt skal din bil afhentes?

Vi værdsætter vores kunder, ligesom du formentlig vil værdsætte vores gode kundeservice. Hos os kommer du i første række og derfor ønsker vi at kunne afhjælpe dig med din skrotbil i Helsingør hurtigst muligt. Når du tager kontakt til os, finder vi sammen en dato for hvornår afhentningen skal finde sted. Dernæst vil processen gå gnidningsfrit og der er ikke mere, du skal sørge for. Vi afmelder nemlig også nummerpladerne for dig.

Fair prisfastsættelse af skrotpræmie

Hos Skrotbileksperten tager vi imod alle slags biler. Uanset mærke og årgang, kan vi afhente dit køretøj i Helsingør og stå for bortskaffelsen. Vi foretager altid en bilvurdering ud fra en række faste parametre som består af mærke, årgang, model, stand og nypris. Hermed sørger vi for, at skrotpræmien er fair for alle og at du får mest muligt ud af din brugte bil.

Ring på 50 14 03 84 Kontakt os